Lyst til å spille teater?

Har du lyst til å stå på scenen sammen med oss i BærMuDa?

De tre BærMuDa-gruppene tar gjerne inn nye medlemmer. Under finner du mer info om hvem du skal kontakte og hvordan opptaket til gruppene skjer.

BÆRUM MUSIKK- OG DANSETEATER (BærMuDa)
Musikalgruppe for voksne.
BærMuDa setter opp musikaler og holder konserter i store og små format. BærMuDa er også med i større profesjonelle sammenhenger som kor og statister. Våre egne forestillinger spiller vi i Sandvika Teater eller i Bærum Kulturhus. Alle som er med på scenen, er også med på den store dugnaden som holder hjulene i gang, det vil si snekrer kulisser, syr kostymer, baker kaker og markedsfører forestillingen.
Opptakskrav: Audition
Kontakt Cecilie Due for audition. cecilie@mamageno.no/ tlf 92449156

BÆRUM MUSIKK- OG DANSETEATER UNGDOM (BærMuDa Ungdom)
Teatergruppe for ungdom fra 15 år og oppover (av og til fra 13 år)
BærMuDa Ungdom er en prosjektbasert teatergruppe uten faste medlemmer. BærMuDa Ungdom setter opp forestillinger på Lille Scene, og alle våre forestillinger har målgruppen ungdom. Vi setter opp musikaler og teaterstykker.
Opptakskrav: Audition
Kontakt Margrethe Beck Heien for audition. margrethe.beck.heien@gmail.com/ tlf 93089984

BÆRUM MUSIKK- OG DANSETEATER MINI (BærMuDa Mini)
Teatergruppe for barn og ungdommer fra 8-19 år.
BærMuDa Mini setter opp musikaler som vises på Sandvika Teater og Lille Scene. Vi har til en hver tid ca 40 medlemmer. Alle foreldrene må bidra i foreldregrupper som enten snekrer og maler, syr og klipper eller fotograferer og markedsfører.
Opptakskrav: For barn opp til 12 år er det ingen opptakskrav, kun opptak etter venteliste. Barn og ungdommer over 12 år blir innkalt til en audition. Vi innkaller de som står på ventelisten.
Kontakt Kristin Rinde Sunde for å stå på venteliste. kristinrinde@me.com/tlf 48069372

3 comments

  • Randi Høydahl Ohme on 2013/03/13 at 22:40
  • Reply

  Ang. Plass på venteliste

  Hei Margrethe,

  Ref. vår hyggelig samtale tidligere i dag hvor jeg fortalte litt om min datter Josephine H. Frandsen. Hun er født 2. september 2002, og går i klasse med Gard Henjum.

  I dag går Josephine på Bærum Teaterskole, noe hun har gjort i 4 år. I tillegg har hun deltatt en uke på deres sommerskole de siste 4 sommre.

  Ukentlig har Josephine privat sangundervisning med gitarspill hos Lyd og Fryd. Tidligere har hun danset på Bajass, men sistnevnte har blitt byttet ut med langrenn.

  Josephine trives og er veldig scenevant med teater og musikk f.eks hos Lyd og Fryd hvor hun senest optrådte med sang foran et større publikum. Samt i Sandvika Teater for noen uker siden hvor hun sang sammen med en venninde i forbindelse med arrangementet UKM – Ungdommens kulturmønstring.

  Josephine elsker utfordringer spesielt indenfor musikk, teater og dans. Hun er kreativ og har humor i det hun gjør.

  Som en liten kurositet kan hun snakker pære dansk ettersom hennes far kommer fra Danmark.

  Vi vil sette stor pris på at Josephine skrives inn på ventelisten – så krysser vi tær og fingre for at det ikke vil ta så lang tid før hun kommer inn.

  Med vennlig hilsen
  Randi Høydahl Ohme
  Mobil: 91 15 60 30

  • Annita Magnussen on 2014/02/25 at 14:39
  • Reply

  Hei Margrethe,

  Jeg har en jente på 8 år som elsker å synge og lage teater. Hun tar sangtimer en gang i uken, og har gjort det det siste året og lager teater hver eneste dag sammen med venninnene sine på skolen. Hun danser også på Bajazz.

  Hun kunne gjerne tenke seg å begynne på teater, og hvis det er mulig, er det fint om du kan sette henne opp på ventelisten til BærMudaMini.

  Kan du antyde noe om muligheten til å komme med?

  Med vennlig hilsen
  Annita Magnussen

  Tlf: 416 88 101
  E-post:: a.magnussen@huseierne.no

  • Kristin Bakk Malmnes on 2014/11/03 at 18:07
  • Reply

  Hei,

  Har en datter som fyller 12 år i mars som ønsker å spille teater.
  Hvor lang venteliste er det og hvor mye koster det å være med?
  Er det øving 1 gang pr. uke?

  Mvh
  Kristin Bakk Malmnes

Leave a Reply

Your email address will not be published.