Lyst til å spille teater?

Har du lyst til å stå på scenen sammen med oss i BærMuDa?

De tre BærMuDa-gruppene tar gjerne inn nye medlemmer. Under finner du mer info om hvem du skal kontakte og hvordan opptaket til gruppene skjer.

BÆRUM MUSIKK- OG DANSETEATER MINI (BærMuDa Mini)
Teatergruppe for barn og ungdommer fra 8-19 år.
BærMuDa Mini setter opp musikaler som vises på Sandvika Teater og Lille Scene. Vi har til en hver tid ca 40 medlemmer. Alle foreldrene må bidra i foreldregrupper som enten snekrer og maler, syr og klipper eller fotograferer og markedsfører.
Opptakskrav: For barn opp til 12 år er det ingen opptakskrav, kun opptak etter venteliste. Barn og ungdommer over 12 år blir innkalt til en audition. Vi innkaller de som står på ventelisten.
Kontakt Kristin Rinde Sunde for å stå på venteliste. kristinrinde@me.com/tlf 48069372

BÆRUM MUSIKK- OG DANSETEATER UNGDOM (BærMuDa Ungdom)
Teatergruppe for ungdom fra 15 år og oppover (av og til fra 13 år)
BærMuDa Ungdom er en prosjektbasert teatergruppe uten faste medlemmer. BærMuDa Ungdom setter opp forestillinger på Lille Scene, og alle våre forestillinger har målgruppen ungdom. Vi setter opp musikaler og teaterstykker.
Opptakskrav: Audition
Kontakt Margrethe Beck Heien for audition. margrethe.beck.heien@gmail.com/ tlf 93089984

BÆRUM MUSIKK- OG DANSETEATER (BærMuDa)
Musikalgruppe for voksne.
BærMuDa setter opp musikaler og holder konserter i store og små format. BærMuDa er også med i større profesjonelle sammenhenger som kor og statister. Våre egne forestillinger spiller vi i Sandvika Teater eller i Bærum Kulturhus. Alle som er med på scenen, er også med på den store dugnaden som holder hjulene i gang, det vil si snekrer kulisser, syr kostymer, baker kaker og markedsfører forestillingen.
Opptakskrav: Audition
Kontakt Cecilie Due for audition. cecilie@mamageno.no/ tlf 92449156

Leave a Reply