Publikumsfavoritten Grease er tilbake på Sandvika Teater Vi hadde egentlig premiere 24.mars, men på grunn av dagens situasjon er den utsatt til august. Og du er fremdeles velkommen til å rocke med oss! Nye datoer kommer.

Den ikoniske musikalen Grease er tilbake i Sandvika Teater med rocka frisyrer, swingskjørt, skinnjakker, Pink Ladies, fullt band og 60-talls rock! Kjærlighetshistorien på Rydell High mellom high schools kuleste gutt, Danny Zuko, og den søte, men litt pripne Sandy Dumbrowski, går aldri ut på dato.

Kom og hør sangene du kjenner så godt og la deg rive med i BærMuDa Minis versjon av denne herlige musikalen, som ble den største filmmusikalsuksessen i historien. Og de fleste av oss husker nettopp filmen fra 1978 med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene. Men visste du at musikalen, slik vi kjenner den, først hadde premiere på en scene? Nemlig off-Broadway i 1972. Og nå altså tilbake på Sandvika Teater med fullt trøkk, det er rett og slett bare å glede seg.

Tekst og musikk: Jim Jacobs/Warren Casey
Norsk oversettelse: Tom Sterri

Regi: Charlotte Fjell Lindman            Koreografi: Trine Eide Schjølberg    

Kapellmester: Helge Sunde               Scenografi: Kenneth Kolberg

Sandvika Teater : Ny tid i august kommer!

Hverdager kl. 18 og lørdag/søndag kl. 13 og 17

Billetter kan kjøpes i Bærum Kulturhus,
tlf. 81511777, www.baerumkulturhus.no og i Sandvika Teater èn time før forestilling.
Ordinær pris kr. 240   (inkludert billettavgift.)
Med ABBL-medlemsskap får du kjøpt billetter til kr. 185 inkl.billettavgift.