Stas med film-Valborg i publikum ikveld

Ikveld var forestillingen ekstra spennende for Regine og Matthea. Ikveld satt nemlig Valborg, fra kinoversjonene av Olsenbanden Junior, i publikum for å se forestillingen

-Det var gøy og stas at Valborg (Maren Eikli Hiorth) kom på forestillingen ikveld, sier Mathea Bjerke Mathisen som selv spiller Valborg på Sandvika Teater denne uken. Olsenbanden-filmene var superstas da jeg var yngre, fortsetter Mathea.

Mathea og Regine Astrup deler på rollen som Valborg i Bærmuda Minis oppsetting av Olsenbanden på Circus.  Maren, som selv var rundt 13 -14 år da hun spilte Valborg i filmene, var imponert over kveldens forestilling. Mest av alt synes Maren at energien ensemblet utstrålte fra scenen var svært bra. Maren lot seg også imponere over at alt er LIVE og at alle sang så rent. Hun trodde noen av sangene var spilt inn tidligere.

Den mer erfarne Valborg, som idag er teaterpedagog og skuespiller, hadde et viktig råd til jentene; husk å nyte de siste forestillingene.