Jungelboken


BærMuDa Mini, som er en teatergruppe for barn og unge i alderen 8-19 år, byr på en familieforestilling som det virkelig svinger av. Forestillingen er krydret med masse humor, sang, dans og har live band på scenen.

Gutten Mowgli vokser opp blant villdyrene i jungelen. Etter som han vokser til, utforsker han stadig større deler av jungelen. Jungelen er slettes ikke er et trygt sted for mennesker og Mowgli møter stadig nye farer. Dyrene som er glad i ham innser at jungelen er altfor farlig for gutten og mener han må tilbake til menneskelandsbyen. Mowgli selv er overbevist om at han alt som skal til for å overleve i jungelen. Han er overmodig og tar dristige valg som kan bety liv eller død for både ham selv og de han er glad i.

Forestillingen er basert på boken til Rudyard Kipling.

Manus: Arne Lindtner Næss og Wayne McKnight

Komponist: Svein Gundersen
Regi: Margrethe Beck Heien
Koreografi: Magnus Johannessen
Musikalsk ansvarlig: Helge Sunde
Billetter kan kjøpes på www.baerumkulturhus.no og i Bærum Kulturhus. De kan også bestilles på 815 11 777,
eller kjøpes en time før forestilling i Sandvika teater. Budstikkakort gir rabatt.