GREASE i Sandvika Teater 6. – 10 apri 2011

GREASE I SANDVIKA TEATER 6.-10. APRIL 2011

DSC_2381

Rydell High, 1959. Sandy og Danny har brukt sommeren til å småflørte på stranda. Når de møtes på skolen om høsten endres alt. Rockemusikalen ”Grease” går ungdomstida etter i sømmene, og tilbyr ingredienser som forelskelse, sjalusi, pripne jenter og tøffe gutter med brylkrem i håret.

BærMuDa Mini presenterer en forestilling full av rocka musikk fra eget band, med humor, sang og dans og en hormontripp som bare ungdom kan by på.

Forestillingen er krydret med humoristiske innslag som treffer folk i ulik alder, og er bearbeidet slik at den kan anbefales til alle aldersgrupper.

Regi: Margrethe Beck Heien, Musikk arr.: Helge Sunde
Koreografi: Magnus Johannessen og Julie Bjanes

Forestillingene spilles av to grupper; Tyggis og Drops

Billetter kan kjøpes gebyrfritt på nettet www.baerumkulturhus.no, i luken på Bærum kulturhus, bestilles på 815 11 777 eller kjøpes èn time før forestilling i Sandvika teater.

Ordinær pris er 170 kr. Husk å oppgi rabattkoden 060411 som gir 25 % i avslag per billett både i luke og på nettet. Flyer med rabattbevis må tas med til forestillingen. Det gis også rabatt ved grupper over 10 personer og til innehavereav Budstikkakortet (25 %).

Her er artikkelen om Grease i Budstikka.